2012. június 5., kedd

Még csak kedd van, de már rá kellet jönnünk arra hogy ez a hét nem a mi hetünk lesz. Hiába van itthon az egész család szüneten-szabadságon. Kezdődött a dolog avval hogy egész hétre mocskosul pocsék időt jósolnak és az angol időjárás hozza is ezt a formát ahogy kell. Másrészről rájöttünk hogy nem elég miszerint még mindig nincs a kocsinkon műszaki vizsga, de ráadásul a road tax is lejárt rajta. Ugyan holnap már vége az ünnepnek és kinyit a posta, de akkor se tudok road taxot venni a kocsira, merthogy nincs neki műszaki vizsgája. Az ördögi kör. Viszont amig műszaki nélkül még futkározhat egy autó mintegy két hétig, de road tax nélkül lábát...akarom mondani kerekét se teheti ki az utcára. Igy a mára tervezett kirándulást fájó szivvel inkább lemondtunk, nem mervén rizikózni. Holott a héten mára mondták az egyetlen majdnem vizmentes napot. Mert délután egy kis light rain az nem viz, az csak olyan kis vizpermet, attól még lehet kirándulni. Lehetne, ha az autónk mehetne. De nem mehet. Párom kompromisszumként mondta menjünk el nézzük meg van e car boot sale, végtére is bank holiday van olyankor szokott lenni és carbootyra a dűlőutak mentén lebukás mentesen is el lehet jutni. Ennyit meg lehet rizikózni. Persze a mezőn nem volt semmi és senki, néhány hozzánk hasonló elvetemült mániás rajongón kivül. Visszafordultunk a sussnyásba én pedig mondtam akkor húzódjunk beljebb a dűlőutakon mégjobban és menjünk el a legelők felé. Legalább lovakat had fényképezhessek, ha már semmi más nem akar összejönni. És igen, ez sikerült. Fényképezhettem. :-))







Ez az arcot figyeljétek! Behaltam ezen a "na mivan szivi tetszem?" pillantáson. :-)




Nem értek ló nyelven, de ez a kis csikó szabályosan morgott rám mint egy kutya. Persze azért kiváncsinak kiváncsi volt ő is.





9 megjegyzés:

Hicudzsi írta...

Nálunk most zuhoooog és hideg is van :(

Remélem hamar meg tudjátok nézetni a kocsit!!!

Judit írta...

Christine!
Remelem hamar megoldodnak az auto gondjaitok! Mi is hasonlo cipoben jarunk. Nekunk van muszakink es road taxuk is csak epp az auto nem indul. Orom volt amikor munkaba menet leallt alattam. Varjuk az alkatreszt es remeljuk az a baja, nem valami mas is! Es nalunk egesz nap esik az eso. Pedig olyan jo volt mar a joido!

Ziebi írta...

Odáig vagyok ezekért a trapézgatyás pacikért :D

Zsofia írta...

Remélem megoldódik az autó-ügy hamarosan, a lovak meg gyönyörűek :)

Gabriella írta...

Kitartást az autóügyben. Reméljük hamar megoldódik. Az a huncut ló a legcukibb. Nagyon jó képek!(mint mindig)

Unknown írta...

Mi van a kocsival? Elrendeződött végre?

A lovak aranyosak! Még nem is hallottam lovat morogni. Biztos félt és el akart riasztani, csak a kutyákból gondolom, ők is ezt csinálják.

Aranyosak ezek a gatyás lovak, mi csak igy hivjuk őket. Itt nem messze is van egy ilyen, annyira más a testfelépitése, mint a többi társának. Aztán láttam a királynő lovait, azok is ilyen óriások.

Jó Sir Robin a bátor írta...

nagyon csábos az a szőke szépség :)

Gwen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Gwen írta...

Szép pacik! :-)