2012. augusztus 27., hétfő

Carbooty hirek

Az utóbbi hetekben szabályos porcelán baba dömpingbe futottam bele. És persze nehéz ellenálni. :-)) De aggodalomra semmi ok, nem tartom mindet meg, nem is férnék tőlük. Bár sajnálok sokszor megválni tőlük, azért mindig remélem jó helyre kerülnek ezek a szépségek.

Ő már új otthonra talált:


Ez a sirós, riadt pásztorlányka egyenlőre marad nálam.Őlédisége a párom ajándéka volt. A legnagyobbak közé tatozik.Ezen a kis szemüvegesen még gondolkodom.A kis balerina szintén egy első darab ebből a tipusból. Mozgatható a feje. Sajnos az egyik balett cipőjét sikeresen elhagytuk útközben.Ez a kis szomorúság remélem hamarosan új otthonra talál.Ő szintén egy kuriózum példány.


8 megjegyzés:

Holdgyöngy írta...

Ó, ezek nagyon szép babák. nekem is van egy sírósom.

Szoffy írta...

De gyönyörűek! És hogyan találsz számukra új otthont?

Merika írta...

Nekem nincs ilyen babám, de szinte kedvet kaptam! Nemsokára Lizi is talán már érdeklődni fog.(most még kevésbé babás) A szemüveges tetszik nekem, de szerintem azt tartsd meg, mert ha nem fekete haja lenne, olyan mint te!

éva white vintage írta...

A babák gyönyörüek és sok kislány örülne ha az övé lehetne:)

Globalgrover írta...

sosem gyujtottem babakat de ezek tenyleg szepek! nekem is tetszik a szemuveges (is).

Gwen írta...

Ó, ezek a babák nagyon szépek! :-)

Orsy írta...

Nekem is tetszenek a babák. :) Meg lehet kérdezni, hogy mennyiért veszed őket? Vagy ha azt nem, akkor azt, hogy mennyiért adod el őket?

Christine írta...

Orsy, a vételár változó. A legolcsóbb babámat 2 fontért vettem eddig a legdrágábbat pedig 8-ért vette a párom nekem én magam ugyanis 5 fontnál többet nem adok carbooty-n egy babáért.
Eladni pedig az ebay-on szoktam őket változó áron.