2012. december 29., szombat

Karácsony

Mi bár angol módi szerint december elején felrakjuk a fát azért ettől függetlenül általában 24.-én reggel szoktunk karácsonyolni, ajándékot bontani... Idén ez annyiban változott hogy az ajándékoknak még véleletlenül se sikerült eljutni a fa alá, már jóval előbb megunkévá tettük őket ilyen-olyan okokból kifolyólag...tudom, tudom ez igy nem ér...de ez van,  igy alakult. :-)) Másrészt a 24. itt is munkanap igy párom kötelezően dolgozott, szóval kései ebédre készültünk. Ebből végül csak az eleje meg a vége került fotóra, a közte lévő nagy zabálást pedig mindenki képzelje el magának. :-) A tavalyihoz képest annyi változás hogy idén a cracker-ből egyik nap se került ugráló béka a levesembe. :-))


Megterítve.
A Heston féle karácsonyi pudding. A milyenségéről annyit hogy a párom közölte jövőre nyugodt szivvel mehetek már októberben beszerezni (mert később már nincs). Szóval finom volt. :-)

Az én karácsonyi ajándékom menetrendszerint megint scrap album volt. Mindjárt három, mert volt féláras akció, igy az összes elfekvő albumomat elkészitettem.
Egy válogatás album, az eddig évek független oldalaiból.
Egy angliás album, ami a kirándulásainkat idézi fel.
És egy '86-os album ami az első közös évünknek állit emléket.

3 megjegyzés:

GlobalGrover írta...

szuperek a kis konyvek mint mindig. en elmaradtam a karacsonyi beirasokkal... most kezdtem neki potolni. kellemes karacsont utolagosan is es boldog uj evet.

Unknown írta...

Szepek a kepek es tetszik, hogy ennyire keszulsz te is...nalunk meg nincs eleg dekoracio es hasonlok, de majd azt is lassan potoljuk!
nagyon szepek lettek a konyvek!

Zsofia írta...

Mi is 24-én ajándékoztunk, igaz mi vártunk késő délutánig :) Nagyon szépek az albumok!