2013. február 11., hétfő

Behavazódtunk

Megint havas háztetőkre ébredtünk ma reggel. Párom igy szabadság utáni első munkanapján roppant mód örült neki. Az érintett weboldalak, miszerint lesz e máma nyitva iskola tiz perc alatt összeomlottak. Szóval helyben vagyunk. Hétfő van. :-)
Tegnap még vigan túrtam a netet hogy miféle lábasjószágot láttam itt a hátsó "udvaron" rohangászni. Csak annyit láttam hogy jókora fenéken billentett galamb mérete van, meg hogy irdatlan gyorsan fut amint a legkisebb mozgást érzékeli.  Kiderült hogy egy fürj a szentem. Nem tudom hogy tévedt ide a zárt hátsó udvarba, mindenesetre itt talán nem temette be a hó.


5 megjegyzés:

Unknown írta...

Nálunk is rengeteg a hó!:)
A tv-adások megszűntek, még van internet, de mindjárt megyünk Domival hóembert építeni! Itt tényleg elmondhatjuk, hogy most a madár se jár!;)

Gabriella írta...

Ho errefele is van de szerencsere nem sok.Mit mondhatunk..januar februar itt a nyar haha

Gwen írta...

Itthon is nagy havazás volt, szombat éjjeltől hétfő hajnalig. Bár itt ez annyira nem meglepő. :-)

éva írta...

Itt is esett rendesen és még ma is lapátoltam pedig azt hittem nem lesz igaz a városban nem is volt de mire hazaértem elég hó esett. A fürj ami dél Európában vagy észak Afrikában telel érdekes,hogy ott ragadt és nem lett semmi baja. Egy színfolt a hátsó traktusban :)

Zsofia írta...

Az iskolai weboldalak itt is összeomlottak a legutóbbi hóesésnél :D Jajj fürjek itt is vannak, imádom őket, főleg a fiúkat a bóbitájukkal :)