2014. április 23., szerda

Na, hol bújik a kakukktojás? :-)



A szomszéd macskája. Már megint. És már megint győzködni kell magamat hogy nem, nem csábitjuk el a szomszéd macskáját. Mert az nem túl etikus. Akkor se ha szegény kivert kutyaként itt ül egész nap az ablakomba. Pedig esik. Pedig ez itt nem szokás. Nem szokás kizárni a házikedvenceket esőbe, hidegbe. Márpedig ez a szomszéd ezt teszi. És már nem először. Kb. két éve volt már egy macskájuk. Az első tél végére eltűnt. Csak remélni merem hogy elkóborolt és valaki befogadta. Nemrég pedig megjelent ez a kis kendermagos. Volt egy társa is. De már őt se látom, pedig nagyon szép volt. Ez még itt van. Ül az ablakomba. Én meg erőst visszafogom magam. Ha befogadom és meglátják balhé lesz. Márpedig úgy is meglátnák. És a balhé se áll távol tőlük. Mindenesetre nem értem minek vesz valaki házikedvencet, ha utánna nem törődik vele.

5 megjegyzés:

GlobalGrover írta...

de ari. legalabb simized neha?

Christine írta...

Igen, bár elég félőske.

Ziebi írta...

Jaj de szép cicus. én tuti nem tudnék ellenállni.

Gabriella írta...

A régebbi lakhelyünkön hozzánk is járt a szomszédból egy macska, körülnézett, evett aztán elment. Majdnem minden nap átjött. Azóta lett saját meg már rég nem ott lakunk.
Vannak ilyenek...aranyos az ott nálad az ablakban. Szimpatikus vagy neki. :)

éva írta...

Szeretem a cicákat és be is fogadnám ezt mert nagyon ari de nem tarthatok állatot mert allergiás vagyok az állati szőrre pedig néha jó lenne simizni egy cicát vagy épp kutyust...