2014. június 28., szombat

Haircut DIY

Hát így kell ezt kérem csinálni. És még 30 fontot se kellet fizetnem érte.



Amúgy a család észre se vette hogy tíz centit levágtam a hajamból. Ettől függetlenül  mikor elárultam mit tettem a férjem utólag kikérte magának hogy ilyen merényletet követtem el a hajam ellen. Közben én meg azon morfondíroztam hogy vághattam volna többet is. ;-)

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Ezt én is csináltam, bár utólag megbántam. Később a lányok egyenesre vágták a végét. De képzeld, most jobb, hogy levágták. Nagy sóhaj volt, az tény, de egyáltalán nem bánom. Az én férjem is sajnálkozott amikor mondtam, hogy levágatnám, de végül is azt mondta, hogy ha én azt szeretném, akkor legyen. És neki is tetszik, ez a lényeg! :)

Cinkapanka . . . írta...

Nekem sem ártana már vágatni, de mindig sajánlom kiadni rá az összeget amit az itteni fodrász elkér.

Én egy ilyen beszerzésén gondolkodom, ebay-en is beszerezhető :)

https://www.youtube.com/watch?v=risQ8xrslbM

Christine írta...

Panka, az se rossz cucc. :-)) Sajna az ebayon csak US-be találtam meg, viszont a gyártó oldalnak úgy nézem van UK részlege is.

Csilla, nekem eredetileg se volt egyenes a hajam, hanem ilyen lépcsősen nőtt eddig is. Most a vágással még ezt tettem hangsúlyosabbá. A én férjem az teljesen odáig van ezért a hosszú hajért, így személyes sértésnek veszi ha hajvágást emlegetek. :-))

Ziebi írta...

Nálunk én vágom a férjem haját, azon egyszerúű oknál fogva, hogy ahova eljutna, az olcsó fodrászatba, oda inkább nem megy, met úgy én is levágom. Vettünk egy hajvágót, korrektül megcsinálom neki, most már Dani haját is én vágom. :)

PS: Nálam nem látszik a kép ha az volt...

Christine írta...

Ziebi, a férjem haját több mint húsz éve én vágom. A gyerekét pedig mióta megszületett. A sajátomat viszont most vágtam először. :-)