2015. december 9., szerda

XMAS Challange, azaz Karácsonyi TAG 9-10.


Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége karácsonyi játékot hirdetett. December 1-től 24-éig 24 téma kerül terítékre, a résztvevők mindennap posztolnak egyet. 

December 9. Csomagolópapír vs. ajándéktasak.
Erre egyszerű a válasz: csomagolópapír. Az ajándéktasak a szememben személytelen és igénytelen dolog, mikor az ajándékozó még arra se veszi a fáradtságot hogy becsomagolja az ajándékot. Két kivétel van nálam. 1. A nagyon béna pasiknak akinél az ajándék csomagolása egyébként úgy fest mintha többször is galacsinná gyúrták volna a papirt, netán a kutya szájából szedték ki.
2. Mikor az ember idegennek kénytelen ajándékot venni pl. munkahelyi kollégának, főnöknek, stb.

December 10. Az ajándékbontás szeánsza nálunk.
Ma már nincs ilyen lévén magunknak vesszük az ajándékokat. Régebben ebben is rebellisek voltunk. Ugyanis nálunk az ajándék bontás legtöbbször megvolt már 24. én reggel vagy pontosabban szólva hajnalban. A dolog a fiamtól ered. Türelmet csemete révén neki az hogy 24.-én van karácsony azt jelentette hogy 24. reggel már ott kell legyen az ajándék. És mivel csecsemőkora óta elég makacs ahhoz hogy képes legyen akár egész nap zokogni így nem láttuk értelmét az egymás kínzásának. Mi a férjemmel amúgy se vagyunk dátum függők. Vagyis ha reggel hát reggel, ennyi belefér számunkra. Mint ahogy az ünnepi ebéddel a férjemhez igazodunk. Folyamatos műszakban ugye nincs hétvége nincs ünnepnap, vannak munkanapok meg szabadnapok. Szóval ha 27.-én van először szabadnapja akkor bizony az ünnepi kaja 27.-én lesz felszolgálva. Ennyike.

Nincsenek megjegyzések: