2016. december 20., kedd

MBBK Karácsony


A Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége karácsonyi titkos-sorsolós-ajándékozós játékot hirdetett. Secret Santa ahogy az angolok mondanák. Nekem Kaufman Ili a nemvagyegyedül blog írója lett az akit meg kellet ajándékoznom. Ili egy életmód tanácsadó blogot vezet. Mindenféle témában érdekes posztokat lehet olvasgatni nála. A Nevadában töltött tíz hetes kalandozásáról szóló írásokat még csak most kezdtem olvasni, de mire ez a bejegyzés megjelenik biztos a végére érek. :)
Ismeretlen emberekkel én mindig bajban vagyok mit kéne írni nekik, vagy milyen ajándékot vegyek. Szóval csak remélni merem hogy örülni fog az apróságoknak amiket küldtem. Persze becsomagolás előtt jól elfelejtettem fotózni, úgyhogy a netről voltam kénytelen összelopkodni a képeket.
És persze írtam még egy pár soros buta levélkét is....tisztára iskolásnak érzem magam, de annyira zavarban voltam hogy miről-hogy is kéne írnom.

Akitől pedig én kaptam ajándékot az Andrea (bandita) a Kezem Nyomán blog írója. Gyönyörű manikűröket lehet nézegetni a blogján. Pedig én eléggé kritikus vagyok a témában, de tényleg szépeket ajánl. Az ajándékom nagyon aranyos. Látszik hogy bele olvasott a blogomba. Így kaptam tőle egy tündérkével díszített üvegcsét. Külön örültem a dunakavicsnak, mert egyrészt nem ettem már vagy húsz éve, másrészt megmutathattam a fiamnak hogy milyen is egy retro magyar édesség. A kedves sorokért is köszönet jár. Nagyon jó meglepetés volt. :)

2 megjegyzés:

bandita írta...

Annyira örülök, hogy örömet szerzett az ajándékom! :) Leginkább az édesség miatt aggódtam, mert eredetileg tűzpiros Nebuló cukorkát próbáltam vadászni, sajnos sikertelenül, de bíztam benne, hogy a Dunakaviccsal sem lövök mellé! :D :D

Én is elfelejtettem fotózni az ajándékot csomagolás előtt! :D

Köszönöm szépen a kedves szavakat :) Boldog karit!

Christine írta...

Köszönöm neked! A Dunakavics szuper jól betalált. Vicces véletlen így, ugyanis fogalmam sincs a Nebuló cukorkáról, az nekem valahogy kimaradt. :) Boldog ünnepet neked is!