2009. július 12., vasárnap

Verascrap és SheDevil mesés készletei már régóta kedvenceim, de eddig úgy éreztem hiányoznak a hozzávaló képek. Hát most már nem hiányoznak. :-))) Igy elkészült ez az oldal:

És hogy legyen utikönyvbe való oldal is Cajolin hátterével elkészült ez:

Persze lesz még néhány oldal, de ezek most nagyon gyorsan ki kívankoztak belőlem.:-))

2 megjegyzés:

Csilla írta...

Ezek nagyon szép képek lettek! Mindig csodálattal nézem itt nálad meg Secimánál is ezeket a szép képeket. Jó lenne ilyenekkel foglalkozni, tetszik nagyon, bár el sem tudom képzelni, hogy hol kellene elkezdeni. De leginkább időhiányba szenvedek, és nem tudom, ez mennyire időigényes?

A recept is nagyon jó, majd elkészítem ez alapján és referálok :)))

Christine írta...

Csilla, koszi szepen! Hogy mennyire idoigenyes? Ez relativ. Ha a digitalis scrapbook-ot valasztod ahoz egy Photoshop vagy egy Gimp nevu program kell (ez utobbit nem ismerem) meg a netrol akar ingyen is letoltheto "alapanyagok" freebie-k. Igy akkor es annyit alkotsz amennyi idod van. Hisz csak elmented a felkesz kepet es legkozelebb folytatod ha lesz idod.(Neha napokig otthagyom oket mikor idore van szuksegem. Pl. most a fiam baba-albuma mar harom honapja "pihen".) A hagyomanyos scrap az kicsit masabb hisz ott igazi alapanyagokkal dolgozol papirokkal, gombokkal, viragokkal, fotokkal meg ezer mas apro mutyurrel. Ez altalaban fergeteges kuplerajal jar. :-)) Igy ezt tenyleg akkor erdemes csinalni ha van ido befejezni amit elkezdtel.Viszont ha van egy sajat sarkod ahol ott tudod hagyni a cuccokat szetpakolva akkor ezt is lehet tobb reszletben csinalni. Illetve a hagyomanyos scrap oldal keszitesbe kivalloan be lehet vonni az egesz csaladot igy a gyerekeket is. A fiam pl. imadja nezegetni a hozzavalokat. :-))
Kezdeskent ket oldalt tudok ajanlani ahova en is jarok es ahol sokat tanultam. Mindket oldalon van kulon kezdoknek valo olvasnivalo, utmutatas.
http://www.scrapbookozzvelunk.hu/
http://scrap.hu/