2010. december 20., hétfő

Még mindig hó

Mivel errefelé nem egy megszokott dolog az ekkora hómennyiség ezért úgy voltam vele kimegyek fotózni nappali fényben is kicsit. Végtére is ki tudja mikor lesz rá megint lehetőség. Amúgy meg úgy is kitették az országra a "zárva" táblát. Két napja alig-alig mozdul valami. Mondjuk nem is csoda -13 fok van, aki teheti még csak nem is kisérletezik azzal hogy menjen bárhova is. Viszont meglepő módon jár a metró (talán nincs még minden veszve) igaz párom mondta odabent a parkolók üresek tehát a nagyobb tömegek inkább otthon maradtak vagy másképp közlekednek....esetleg eltették magukat némi sóban tavaszig... :-))
Szóval még mindig hó és még mindig fotók.

További képek itt.

3 megjegyzés:

Mammka írta...

Gyerekkorunkban nem voltak ritkák az ennél nagyobb havak sem,most meg megáll az élet.Hiába: a jó öreg havas szán kellene ide.Meg legalább otthon marad a nép.:)

Christine írta...

Igen, de otthon nincs is ezzel semmi gond. De itt angoléknál a hó az egy kuriózumnak számitó valami. Itt eső van egész évben, minden mennyiségben. De hó az csak elvétve. Kivéve úgy az utóbbi három évet. Azóta van évről évre egyre több ahogy a klimaváltozás miatt átalakul az időjárás. A probléma az hogy erre itt nincsenek felkészülve. Méghozzá olyan szinten hogy ha esetleg még nagyobb havak jönnek a következő teleken akkor gondok lehetnek a házakkal. Ugyanis az itteni házakat nem úgy tervezték hogy kibirjanak nagyobb hómennyiséget ehhez hiányzik a tetőből néhány alapvető dolog. Szóval egy esetleges félméteres hó súlyától némelyik ház teteje kártyavárként fog összecsukodni.

nuca írta...

Jaj, olyan szép nálatok!!! Itt semmi hó, és karácsonyra sem várható:(