2011. április 1., péntek

Royal wedding suvenirs 2.

Akkor folytatnám is a sort.
Kezdjük talán egy rendhagyó darabbal ezúttal. Természetesen egy új pénzérme formájában. Amit az ifjú pár tiszteletére vernek...Aztán egy kevésbé rendhagyó darab. Ugyanis erre a bögrére tévedésből William helyett Harry képét tették.Aki szeretné megveheti az eljegyzési gyűrű másolatát.


Vagy meg kötögetheti magának a szereplőket.Adtak ki képregényt......és több könyvet is a jeles alkalomra.Konyharuha ismét.Nem mindenki van oda a menyasszonyért....A közlekedésiek sem akartak kimaradni a hisztiből. Új tervezésű Oyster kártyát adtak ki száz valahányezer példányban az utazó közönség kedvére. (ez amolyan mágneskártya bérlet szerűség buszra-metróra)Van aki csak szimplán örül a plussz munkaszüneti napnak.És lehet hogy van akinek szintén elege van már. :-)

(angolul nem tudók kedvéért: "én nem egy királyi esküvős bögre vagyok")

5 megjegyzés:

kreatívhit írta...

:))Hát van felhajtás az tuti.

éva judit írta...

a pénz az még elmegy de a többi:)kész gicsparádé:)bocsi

Christine írta...

Éva-Judit. Miért vagy ezen fennakadva? A legtöbb ország ajándék és emléktárgyai gicsesek. :-)) Ezeknek itt a nagy része már ezen tulmenően hülyeség kategótiás is. :-)) Jót lehet vigyorogni rajta.

Lilianyja/Elinnori írta...

Jó ennek a felhajtásnak csak a töredékét élvezni itthon :)Köszönjük a képes beszámolót!

Ziebi írta...

Én Berlinben láttam valami ilesmit eszembe is jutottál, de nem tudtam lefotózni neked, mert tilos volt fényképezni a boltban. :)