2012. április 23., hétfő

SheweeMegkezdődött a car boot sale szezon a hétvégén. Igy aktuálissá vált egy téma. A Shewee. Ez egy női pisilő eszköz és mint olyan szerintem fantasztikus találmány a maga végtelen egyszerűségében. Biztos vagyok benne hogy minden nővel többször előfordult már olyan eset amikor gondot okozott a pisilés mikéntje. Mikor vagy egyszerűen nincs közel-távol wc vagy pedig a fellelhető példányok egyszerűen nem alkalmasak a rendeltetés szerű használatra. Ilyenkor az ember lánya óhatatlanul elirigyli a pasiktól a megoldást. De a természet, nekünk másféle testet adott, igy más megoldásokat kell találnunk. Pár éve került a piacra egy eszköz ami megszünteti a problémát. A Shewee segitségével a lányok is tudnak bárhol és bármikor állva pisilni. Legyen az erdei kirándulás, koncert vagy bármilyen extrém helyszin, vagy csak simán a szokásos nagyvárosi piszkosvécé.Nem kell többé kínlódni, szorongatni, vagy wc papirral boritott ülőkéjű vécére ülve reménykedni hogy nem szedünk össze semmiféle fertőzést. Lehet állva pisilni és ezzel meg is van oldva a probléma.
Személyes tapasztalatom szerint kell egy kis idő, mig rá áll az ember lányának agya hogy tudjon állva pisilni a több évtizedes ücsörgő pozició után. Tehát kell egy kicsit "gyakorolni". De utána nincs többé gond.
Az ára nem túl borsos, több féle szinben és kiszerelésben is kapható.

12 megjegyzés:

éva white vintage írta...

nagyon ötletes:)

Hella Seres írta...

Ez nagyon tetszik! :D

Ziebi írta...

Ok, ok, de nekem csak egy kérdésem van: mi van ha többet kéne pisilni mint amennyi belefér? :D

Christine írta...

Ziebi ez egy tölcsér lényegében. Ami úgy vezeti a pisit mint ahogy a fiúk "berendezése". És ettől a kialakitástól tudsz állva pisilni. Szóval ez nem tartály. Bár láttam hogy már lehet hozzá kapni külön valami zacsi szerűséget is, ha olyan körülmények adódnak hogy raktározni kell a pisit.

Szoffy írta...

Hát ez kész :DDDD Először nagyon morbidnak tűnt, de aztán rájöttem, hogy nagyon is hasznos...én pl képtelen vagyok pottyantós wc-ket használni a kijelölt helyeken kirándulások alkalmával...olyankor jól jönne ez az eszköz :)

Gabi írta...

Mik vannak, nam tudom nekem menne-e egy ilyennel. De az ötlet határozottan tetszik!!

Ziebi írta...

Javagyúúúúúgy :)))

GlobalGrover írta...

igen, mar lattam valahol ezt (nem eloben).... szerintem is kicsit (nagyon) morbid de azt alairom hogy van ugy hogy a szukseg megkivanja ezt a 'modszert'.......

kreatívhit írta...

Nincs mese aminek távoznia kell nem igazán válogat ha eldöntötte hogy elérkezett az idő.Ötletes kütyünek tűnik.Sok helyen a klotyót amúgy is csípőből kerülni kell annyira gáz.

ribizlifozelek írta...

Ez nagyon jó!

Csilla írta...

Erről már én is hallottam. Most már a nők is odaállhatnak a kapualjakba? Na majd kifigyelem, mert itt aztán nem gond a pasiknak kikapni, aztán ... hadd szóljon! Most már csajok is megtehetik. Viszont tényleg nem rossz, ha a szükség megköveteli, akkor nagy segitség lehet. Engem leginkább a koszos WC-től való távoltartás fogott meg!

MuciFoci írta...

Szuper talalmany, egy hibaval: ha a csalanos szelen, vagy kapualjban ferfiasan elvegeztuk a dolgunkat, akkor hogyan szaritjuk meg a tolcsert? Mert azt latom hogy cuki dobozkaval jon, de pisisen megse lehet elrakni..