2014. január 23., csütörtök

Ez+az

Csilla írása megint rádöbbentet hogy miért is kezdtem el írni anno a blogot. Magamnak. Emlékeztetőül. Mert az évek teltével a dolgok összefolynak és igy könyebb felidézni. Meg különben is szeretek irni, még ha néha már nem is úgy tűnik. :-) És igen tudom mostanság elhanyagolom a blogot.....tényleg kéne rám ragasztani egy diktafont. Bár fejben naplózás estén azzal se megyek messzire...na mindegy.
Szóval új év új kezdetek. Új üzleti próbálkozás, eddig kevés sikerrel. Épp ezért ezt most még nem fejteném ki. Férjemnek új munkahely. Igaz az még novemberben, de attól még új. Erről bővebben kásőbb. Szülinap. A 45-ik stílszerűen fülig taknyosan, göthösen ünnepelve. Két napra rá még befigyelt egy kis rota-virus szerüség is ami végképp kiütött. Csak hogy érezzem a törődést. :-)
Gyerek fél év után már meg is kapta a régi sulijából a GCSE "bizonyitványt". Nem kapkodták el. Mivel már ismerem az itteni rendszert igy már csak vigyorogni tudok hogy a "bizi" az 17 darab A4-es méretű okmány.


3 megjegyzés:

Ziebi írta...

De jó hogy írtál, éppen a napokban gondoltam rád hogy vajon mi újság veletek.
Reméljük letudtátok az egész évre a betegeskedést, sajnos ahogy nézem ez a tél most mindenkinél ilyen. :(

éva white vintage írta...

Bocsi de ideje volt mert 4 hete nem írtál egy sort sem :):):)

zsuzsi írta...

17 gcse? Atyagatya az rengeteg :) gratula neki, ugyes!
A mi sulinkban most penteken rendezik tavalyi vegzosok vissztero partyjat, aminek kereteben a bizonyitvanyokat is atveszik. Sztem 17 senkinek nem lesz, itt annyi tantargy talan nincs is :P. A tavalyiak kozul a 13 volt a legtobb ha jol emlekszem (az szmk szervezi a fogyasztas reszet, azert vagyok joertesult)
De ez mar csak a diszes resze a dolognak, a lenyeget, az eredmenyeket augusztus vegen megtudtak (hiszen azzal mennek tovabbtanulni), gondolom a te fiadnak is van sima papirja errol.