2014. szeptember 14., vasárnap

Kisvárosi hírek - The Bury

A Heritage Open Days keretein belül az elmúlt négy napban nagyon sok olyan helyet-épületet megnyitottak a látogatók előtt amik egyébként a nyilvánosságtól el vannak zárva.  Itt nálunk a városban is volt több helyszín. Engem legjobban ez az épület érdekelt a Bury. Őszintén szólva picit csalódtam, mert a leírásban az volt hogy az alsó szintet lehet megnézni, de arról nem volt szó hogy azt is erősen korlátozott keretek között. Merthogy az épületben egy ügyvédi iroda üzemel, márpedig ők dolgoznak. Nem egészen értettem hogy ha ekkora gond a látogatók fogadása akkor miért vállalták. Mindegy, a lényeg hogy is ezt is láthattam legalább részben.
Az épületről annyit tudni hogy Queen Anne uralkodása alatt William Lowndes pénzügyi államtitkár épitette 1712-ben, aztán később 1853-ban kibővitették egy újabb szárnyal.

Egyedül én fényképeztem, ezen picit meglepődtem. Bár odabent igazából erre is csak egy-egy lopott pillanatban volt lehetőség aztán felajánlották hogy inkább odakint folytassam. Chesham még mindig nem szereti a fényképezőgépem. :-)

Heritage Open Day
Heritage Open Days
Heritage Open Days

2 megjegyzés:

éva white vintage írta...

a két utolsó képen azok az íves ablakok, imádom :) kár hogy nem láthattunk belőle többet...

ribizlifozelek írta...

De szép!