2016. február 23., kedd

Képeslapozás

Eredetileg még decemberben lett meghirdetve a képeslapozós játék a Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége facebook oldalán. De akkor elmaradt, most februárban lett új életre hívva.
Így került a postaládámba ez:
A kedves levélért külön köszönet Mariannának aki a Lomaquilt blogot vezeti. Marianna budapesti és nyugdíjas, érdeklődő természet amit az internetnek köszönhetően ki is élhet. Szép dolgokat készít. Nagyon tetszenek nekem az ilyen típusú varrományok, de én túl türelmetlen vagyok az elkészítésükhöz. Nála viszont meg lehet csodálni a foltvarrásos szépségeket. Marianna nem sok személyes dolgot ír a blogjában, de ezt pótolta a levelében így picit megismerhettem őt. Köszönöm a bizalmat.

Az én képeslapom címzettje pedig Regina volt aki a Regina beauty blogot vezeti. Regina nem jelzett vissza hogy megkapta e, mindenesetre én feladtam neki több mint két hete még február 7.-én a lapot.
Aki ismer az tudja hogy kevés dolog áll távolabb tőlem mint ez a beauty dolog. De a házi feladatom elvégeztem végigböngésztem a blogot. Első benyomás: fiatalos, igazi nőcis beauty blogger. 2 éves a blogja, kiderült ő is fiatal mindössze 21 éves. Nagy avon rajongó, jók az ebay shoppping  listái. Sálmániás. Tetszik a frizurája, kár hogy nincs róla több kép.

Nincsenek megjegyzések: