2024. június 7., péntek

Skócia 7. nap - Loch Ness - Inverness

 A hetedik napon Inverness felé vettük az irányt, mert időpontunk volt egy hajó túrára. Az út pedig történetesen a Loch Ness mellett ment el. Külön erre a tóra már nem akartunk időt szánni mert az előző napokon már láttunk többet is. Plusz a legtöbb kirándulós fórumon azt írták nem éri meg se a tó se a látogató központ. Aztán nézegettem a googlén és ott is azt láttam, hogy hiába megy az út a tóparton a tóból nem sokat látni, mert végig fás/bokros az egész. Csodálom, hogy pont a leghíresebb tavuk a legkevésbé turista barát. Így csak 1-2 kép készült ahol volt egy kis rálátás.


Inverness-ben megálltunk egy gyors ebédre.

Aztán siettünk hajókázni. Delfint, fókát ezt-azt nézni. Persze mondják, hogy garancia nincs semmire ez nem állatkert. Borítékolható volt hogy egy felbukkanó fóka fejen meg temérdek sirályon kívül nem láttunk mást.





Mire vissza értünk a kikötőbe már késő délután volt így ideje volt felkeresni az aznapi szállásunkat. Az ötből ez volt a legnagyobb és talán legkényelmesebb, olyan amire az ember azt mondja na ezt elfogadnám.



Nincsenek megjegyzések: